Jedanaestogodišnja djevojčica iz Ohia, Mackenzie Cornell, tragično je izgubila život u hotelskom bazenu dok je hrabro pokušavala spasiti svoju mlađu sestru od iste sudbine.

Dana 2. juna, Mackenzie, koja će zauvijek biti zapamćena kao heroina, brzo je reagirala kako bi pomogla svojoj devetogodišnjoj sestri koja je upala u duboki dio bazena u hotelu Ohio Quality Inn.

Tetka djevojčica, Helen Cornell, podijelila je sa WSAZ: “Njena mlađa sestra je pala u duboki dio bazena i nije znala dobro plivati, a Mackenzie je hrabro skočila u vodu kako bi je spasila, nažalost, uzalud, jer je na kraju sama izgubila život.”

“Djelovanje Mackenzie dokazuje bezgraničnu ljubav prema njenom mlađem sestrice,” dodala je. “Nema većeg čina ljubavi od onoga kada se žrtvuješ za svoju sestru.”

Mackenzie je bila učenica četvrtog razreda u osnovnoj školi Bloom Vernon. Njena učiteljica, Kristi Davis, opisala ju je kao izuzetno dragu osobu, vrlo ljubaznu i brižnu, dok je direktorica škole, Sandy Smith, istaknula da je bila “nevjerojatno slatka djevojčica.”

radiosarajevo.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here