Pravila i uslovi korištenja

Pravila i Uslovi Korišćenja

Dobrodošli na sajt ljepote-islama.info. Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila i uslove pre nego što nastavite sa korišćenjem našeg sajta.

  1. Prihvatanje Uslova Korišćenja: Korišćenjem ovog sajta pristajete na sve uslove i odredbe navedene u ovom dokumentu. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom ovih uslova, molimo vas da ne koristite naš sajt.
  2. Ograničenja Korišćenja: Sadržaj ovog sajta namenjen je samo informativne svrhe. Neovlašćeno kopiranje, distribucija ili modifikacija bilo kog dela sadržaja ovog sajta bez prethodne pismene saglasnosti vlasnika autorskih prava strogo je zabranjeno.
  3. Registrovani Korisnici: Određeni delovi našeg sajta mogu biti dostupni samo registrovanim korisnicima. Kada se registrujete, obavezujete se da pružite tačne i potpune informacije o sebi. Takođe ste odgovorni za održavanje sigurnosti vašeg naloga i lozinke.
  4. Odgovornost: Mi se trudimo da obezbedimo tačne i ažurirane informacije na našem sajtu, ali ne garantujemo njihovu tačnost ili potpunost. Korišćenje informacija na ovom sajtu vršite na sopstveni rizik.
  5. Intelektualna Svojina: Svi zaštitni znakovi, logotipi, grafike i ostali materijali na ovom sajtu su vlasništvo njihovih respektivnih vlasnika i ne smeju se koristiti bez prethodne pismene saglasnosti.
  6. Lični Podaci: Pri korišćenju ovog sajta možemo prikupljati određene lične podatke o vama. Molimo vas da pročitate našu Politiku Privatnosti kako biste saznali više o našim praksama prikupljanja i upotrebe podataka.
  7. Promene Uslova Korišćenja: Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ove Uslove Korišćenja. Savetujemo vam da periodično proveravate ovu stranicu radi ažuriranja.

Korišćenjem ovog sajta, prihvatate da ste pročitali, razumeli i složili se sa svim navedenim Uslovima Korišćenja. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, molimo vas da nas kontaktirate.

Datum poslednjeg ažuriranja: 23.02.2022