Jedan naizgled običan radni dan zauvijek će ostati urezan u sjećanje Dražane Palac iz Gruda, kao i njene porodice. Po povratku s posla, ispred kuće ju je dočekao novi automobil s mašnom, automobil o kojem je oduvijek sanjala.

Za ovo iznenađenje zaslužna je vlasnica centra “Fitness Anny” u Ljubuškom, gdje Dražana radi kao fitness trenerica. S ponosom i toplim riječima, Anny govori o Dražani i za hercegovina.info podijelila je svoje motive za ovaj poseban poklon.

“Draža je bila uz mene kad nisam imala ništa. Skupa smo radile kao čistačice, bila je moja klijentica, radnik i prijatelj. Mogla sam je nazvati u ponoć i uvijek računati na nju.

Ona je nevjerovatna osoba, iskrena i dobra, neko ko mi vraća vjeru u ljude. Sretna sam što je mogu zvati prijateljicom i što je uvijek uz mene.

Draža bi skromno spominjala kako sanja o ovom automobilu i kako će ga jednom kupiti. Odlučila sam joj ga pokloniti kao znak zahvalnosti za sve što mi daje. Vjerujte, koliko god je Draža bila sretna, ja sam bila još sretnija kad sam vidjela njene iskrene suze radosnice i osjetila njen zagrljaj.

Sreća se zaista umnaža dijeljenjem! Auto je mala stvar u usporedbi s neprocjenjivim darom ljudi kao što je moja Draža. Želim joj mnogo sretno prijeđenih kilometara uz poruku da ću uvijek biti tu za nju, baš kao što je i ona za mene,” rekla je lijana Bodlović, poznatija kao Anny.

hercegovina.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here