Evo ispravljene verzije teksta:

Četkicu za zube potrebno je nakon tri mjeseca uporabe zamijeniti novom, ali staru nikako ne bacajte u smeće. Evo nekoliko odličnih načina na koje ju možete ponovno iskoristiti, a koje predlažu stomatolozi iz Kalifornije, piše Jutarnji List.

  1. Očistite fuge u kupatilu i kuhinji Napunite staru četkicu sodom bikarbonom ili sredstvom za čišćenje fuga i temeljito ih izribajte. Rezultati će biti vidljivi za nekoliko trenutaka.
  2. Obojite izrast na kosi Za one koji boje kosu kod kuće, stara četkica idealna je za prikrivanje izrasta. S nekim bojama u pakiranju ne dolazi profesionalna četka, pa ako se farbate, nikako ne bacajte onu za zube.
  3. Očetkajte tastaturu na računalu Tastatura računara među najprljavijim je plastičnim površinama. To možete promijeniti ako je redovito čistite starom četkicom koja će ukloniti nečistoće s tipki.
  4. Operite češljeve I češljevi imaju zube koji se trebaju prati. Za ovu će namjenu također odlično poslužiti stara četkica za zube, jer će uspjeti ukloniti nečistoće i između najužih zubaca.
  5. Uklonite boju sa zidova Prljavštinu oko prekidača ili dječje škrabotine po zidu možete ukloniti tako što ćete na staru četkicu staviti malo paste za zube (ne u obliku gela), dobro istrljati željenu površinu i sačekati da se osuši.
  6. Uredite cipele ili tenisice Kamenčići i blato u utorima tenisica ili cipela više ne moraju biti problem. Starom četkicom i običnom vodom uredite đonove i ne ostavljajte neželjene tragove piše  Jutarnji List.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here