Duboka tuga zavila je Krajinu dok se suočava s gubitkom dva mlada života u protekla dva dana. U seriji nesreća koje su potresla ovaj dio BiH, građani Velike Kladuše i Bužima u žalosti su zbog gubitka dva dragocjena mlada čovjeka.

Prvo, u petak na magistralnom putu Bihać-Cazin, na Ostrožačkoj strani, dogodila se tragična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio motociklista Selmir Šahinović (22).I dok su se stanovnici Cazina i Krajine pokušavali oporaviti od gubitka 22-godišnjeg Selmira, jutros je stigla još jedna tragična vijest.

U Velikoj Kladuši se dogodila nova saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio motociklista Almir Rizvić (35).

Gubitak ovih mladih života podsjeća nas na važnost sigurnosti u saobraćaju i potrebu za stalnim oprezom na putevima. Nažalost, ove nesreće su nas sve podsjetile na krhkost života i posljedice koje mogu nastati zbog trenutka nepažnje ili neopreznosti.U ovim teškim trenucima, naše misli su s porodicama i prijateljima Selmira Šahinovića i Almira Rizvića, koji prolaze kroz neizmjernu tugu i gubitak. Neka im bude, ako je ikako moguće, olakšanje znati da su u mislima i molitvama cijele Krajine.

haberhana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here