Najnoviji skandal u režiji predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, komentirao je Ivica Puljić, dugogodišnji dopsnik Al Jazeere iz Washingtona.

-Koliko god je Dodik odgovoran za ovu idiotsku izjavu toliko su odgovorni i njegovi hrvatski prijatelji i saveznici – Dragan Čović i Zoran MIlanović. Uživajte u svojoj mizeriji, poručio je Puljić.

U komentarima na društvenim mrežama Puljića su upitali „zar nije isto i u Rezoluciji o genocidu u Srebrenici rečeno za srpski narod“, na što je on odgovorio:

-Aposolutno to nije rečeno u rezoluciji o Srebrenici. Apsolutno ne. Sve se svodi na pojedinačnu krivicu, a ne na kolektivnu. U toj rezoluciji nema nikakve osude jednog naroda. Dakle – nije isto. Ja osobno najoštrije osuđujem zločine iz Jasenovca i drugih logora.

Gledam opet crnogorske amandmane na rezoluciju o genocidu. Prvi poziva da odgovornost bude na pojedincima, a ne na jednom narodu i religiji. I tko je protiv rezolucije? Srbija. Što znači da je i protiv crnogorskih amandmana. Ima li tu logike? Nema, poručio je Puljić.

(SB) slobodna-bosna.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here