Firma vlasništvo Ermina Bešića i Amira Omerovića postala je jedna od najangažiranijih u svojoj branši, zahvaljujući predanosti kvalitetu i poštivanju rokova. Bosanskohercegovačka dijaspora, koja se proteže u više od 50 zemalja, često se ističe kao vrijedan i radan narod, a uspjesi pojedinaca poput Bešića i Omerovića u Austriji samo potvrđuju tu reputaciju.

Ermin Bešić je zajedno sa svojim ocem preživio teške trenutke u logoru tokom rata, nakon čega su se preselili u Austriju. Po dolasku u Austriju, suočili su se s izazovima integracije i nedostatkom posla, ali su postupno uspjeli izgraditi stabilan život. Njihov rad u građevinskom sektoru postao je sve više prepoznat, što im je omogućilo da zapošljavaju nove radnike i postanu poznati po svojoj predanosti kvalitetu.

Amir Omerović također je prošao kroz teške trenutke u BiH prije nego što je došao u Austriju, ali je uz podršku i suradnju s Bešićem uspio izgraditi uspješan posao. Njihova firma izgradila je reputaciju pouzdanosti i kvalitete, te su stekli povjerenje klijenata širom Austrije.

Osim poslovnog uspjeha, Bešić i Omerović aktivno sudjeluju u humanitarnim aktivnostima, pomažući zajednici u Bosni i Hercegovini. Njihova organizacija redovito pruža pomoć povratnicima, majkama Srebrenice i djeci diljem BiH, osiguravajući da oni koji su u potrebi dobiju potrebnu podršku.

Kroz predan rad i humanitarni angažman, Bešić i Omerović su postali simboli uspjeha bosanskohercegovačke dijaspore u Austriji, istovremeno čuvajući svoje korijene i pomažući onima koji su u potrebi piše hayat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here