Elvedin Sakić, poznat pod nadimkom “Real Madrid” na TikToku, postao je jedan od najpopularnijih autora na ovoj platformi, svojim humorističnim video klipovima zabavljajući stotine hiljada ljudi. Njegova kreativnost i duhovitost privukli su veliku pažnju, što ga je učinilo izvorom mnogih memeova i viralnih sadržaja.

Zbog njegove popularnosti, brojne kompanije izrazile su interes za saradnju s njim, naročito one koje se bave kockanjem i prodajom alkoholnih pića. Ipak, Sakić je odlučno odbio te ponude, bez obzira na visoke iznose koji su mu nuđeni. U razgovoru za portal Crna-Hronika, Sakić je objasnio:

“Već nekoliko mjeseci kontaktiraju me kladionice, casina i veleprodaje pića, najviše casina i kladionice, nudeći mi velike sume za jedan TikTok video ili Instagram objavu. Traže od mene da spomenem, pokažem ili konzumiram njihov proizvod u videima. Nude mi velike iznose, čak desetak hiljada eura za jednu objavu. Ja to odmah odbijam!”

Sakić naglašava da želi ostati vjeran svojim principima i ne želi promovirati proizvode ili usluge koje bi mogle imati negativan utjecaj na njegovu publiku, posebno na mlađe pratioce. “Djeca me vole i ne želim ih razočarati. Želim da idu pravim putem. Moj život nije bio lagan i želim da ih naučim da ne trebaju biti kao ja ili drugi na TikToku,” rekao je Sakić.

Javno je iznio svoje stavove kako bi pokazao da neće promovisati te proizvode, uprkos brojnim ponudama za saradnju iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Austrije, Njemačke i Srbije. Njegova odluka naglašava važnost vrijednosti i integriteta nad novcem, te služi kao pozitivan primjer za mlade i ostale korisnike društvenih mreža.

Ne želim zbog djece zbog vjere, zbog samoga društva ništa. Kocka niti alkohol, ne donosi ništa dobro! – izjavio je Elvedin Sakić za portal Crna-Hronika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here