Elma Elfić Zukorlić, druga žena po šerijatu rahmetli muftije Muamera Zukorlića, podijelila je na društvenim mrežama maturske fotografije svog najstarijeg sina, slaveći njegov veliki uspjeh uz emotivnu poruku.

Moj dvostruki maturant. Tvoj trud, rad i posvećenost tokom godina sada su krunisani ovim izvanrednim uspjehom. Ponosni smo na tebe i sve što si postigao”, napisala je ponosna majka.

Ova matura je posebna i zbog činjenice da je njen sin na maturu išao sa svojom sestrom, što je dodatno uljepšalo ovaj značajan trenutak za cijelu porodicu. Elma Elfić je istakla koliko je sretna i ponosna zbog postignuća svog sina, naglašavajući da je njegov uspjeh rezultat mnogih godina truda i posvećenosti.

Inače, sin Elme Elfić završio je dvije srednje škole – Gimnaziju i Medresu na šta je ona veoma ponosna. Elma nije skrivala svoje emocije, dijeleći sa svojim pratiocima radost i ponos zbog postignuća svog sina. Ova objava izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara i čestitki od prijatelja, porodice, koji su svi zajedno slavili ovaj poseban dan, piše Žena.blic.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here