Ubio je suprugu sjekirom u Gradačcu, a onda izvršio samoubistvo u Srebreniku

Još jedan stravičan zločin pogodio je sinoć Gradačac kada je Refik Mujedinović ubio suprugu sjekirom, a onda u Srebreniku počinio samoubistvo.

Kako saznaje portal “Avaza” ubijena je Halida Mujedinović.

Kako su saopćili sinoć iz MUP-a TK, tijelo je pronašla njena kćerka, koja je sve i prijavila policiji.

– Na mjesto događaja odmah po prijavi, upućena je patrola policije PS Gradačac koja je potvrdila navode prijave, te obezbjeđuje mjesto događaja. Dolaskom dežurne ekipe SHMP Doma zdravlja Gradačac i ljekara mrtvozornika na licu mjesta konstatovana je smrt H.M. O događaju je obaviještena dežurna tužiteljica KTTK-a, koja je izašla na mjesto događaja, te rukovodi uviđajem, a uviđaj i druge istražne radnje vrše istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a – saopćeno je sinoć iz Uprave policije MUP-a TK.

Cijela Bosna i Hercegovina i region su bili šokirani zločinom monstruma Sulejmanovića. Nije prošla ni godina dana, a bh. gradić ponovo je u centru pažnje zbog femicida.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović je 11. avgusta prošle godine svirepo ubio Nizamu Hećimović. U svom krvavom pohodu ubio je još dva muškarca. Oca i sina, turske državljane, Denisa i Ondera Džengiza

Također, ranio je još tri osobe, a nakon kraćeg bijega izvršio samoubistvo.

On je ubio Nizamu tako što joj je pucao iz pištolja u čelo, a činjenica da je sve to emitirao na Instagramu uživo, dodatno je zaprepastilo javnost.

Nizama je prijavljivala nevjenčanog supruga zbog nasilja, ali mu Općinski sud u Gradačcu nije izrekao zabranu prilaska.

Stravičan zločin dogodio se danas u Gradačcu gdje je muškarac ubio suprugu sjekirom.

O novom slučaju femicida oglasili su se iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

– Dana 08.05.2024. godine, oko 19:05 sati, PS Gradačac prijavljeno je od strane A.B. iz Škorića, Gradačac, da je neposredno prije prijave, u kući svoje majke H.M. (1961.) u Gradačcu zatekla njeno beživotno tijelo.

“Avaz” otkriva identitet muškarca koji je svirepo ubio suprugu, a onda izvršio samoubistvo u Srebreniku.

Kako saznajemo, radi se o Refiku Mujedinoviću.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here