Denis Delić (31) iz Doboja već neko vrijeme se bori sa karcinom želuca 4. Stadija sa metastazama na trbušnoj maramici.

Za nastavak liječenja Denisa Delića u Turskoj potrebno je skupiti 30.000 evra, a dat je rok 16.06. Ovaj momak živi kao podstanar s majkom koja je njegova najveća podrška. Njegova majka Munira da bi skupila novac za liječenje sina danonoćno šije posteljine, koje prodaje.

Nadamo se da će Denis dobiti podršku koja mu je potrebna u ovoj teškoj borbi. Svaka donacija, bez obzira na njen iznos, može imati značajan utjecaj na njegovo liječenje. Pozivam ljude da se uključe i pruže svoj doprinos kako bi Denis mogao nastaviti svoju borbu i dobiti potrebnu medicinsku njegu. Svaka gesta solidarnosti može napraviti razliku u životu nekoga tko se bori s ozbiljnom bolešću.

Pozivom na broj 17119 možete donirate 1 KM za liječenje Denisa Delića.

Nakon što je saznao da ima dijagnozu izgubio je 30 kg za mjesec dana, a prije dijagnoze bio je zdrav, radio i razmišljao o osnivanju vlastite porodice.

To je zaista teško i emocionalno iscrpljujuće iskustvo. Gubitak težine i suočavanje s ozbiljnom dijagnozom mogu biti izuzetno izazovni, kako fizički tako i emocionalno. Nadam se da će Denis dobiti podršku i resurse koje mu je potrebno kako bi se nosio s ovom situacijom. Osobe kao što je on su pravi primjeri hrabrosti i snage u suočavanju s izazovima.

Svi koji žele da pomognu Denisu Deliću mogu uplatiti novčana sredstva:

Denis Delić

1994606003227846

Sparkasse bank

Čivčije Bukovačke bb

74000 Doboj

Za INO UPLATE:

Denis Delić

BA39 1994606003227846

Swift code ABSBBA22

Sparkasse bank

Čivčije Bukovačke bb

74000 Doboj

Bosnia and Herzegovina

pressmediabih

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here