Kako biste očistili svoje patike, potopite ih u posudu s deterdžentom i temeljito ih izribajte, uključujući potplate, koristeći sodu bikarbonu i četku s mekim vlaknima. Patike treba da se namaču između 30 minuta i sat vremena prije nego što ih isperete. Da bi pokazala koliko je ova metoda efikasna, jedna korisnica je potopila par prljavih patika u posudu s deterdžentom, očistila ih sodom bikarbonom i četkicom za zube, i ubrzo su postale bijele kao snijeg.

Iako je ova metoda efektivna za čišćenje patika, korisnica TikTok-a je objasnila još jedan način kojim je mnogo lakše očistiti đonove. Koristila je hidrogen za kosu od 12 procenata. “Jednostavno iščetkajte požutjele đonove”, savjetovala je prije nego što ih je umotala u ubruse i dodala: “Sada ih stavite na sunčevu svjetlost i pogledajte razliku. Ovo je savršen način da ostanu svijetle i izgledaju kao nove”.

Zbog ovih korisnih savjeta dobila je mnogo pozitivnih komentara. “Sjajni savjeti kako da cipele ostanu svijetle i bijele kao nove”, “Nikad ne bih pomislio na hidrogen za kosu, ali ima smisla! Posebno s većom koncentracijom. Hvala!”, komentarisali su korisnici, prenosi

Net.hr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here