Danas je trajala potraga za osobom iz Velike Kladuše koja se zove Mirela, plave kose a vozila je bijeli automobil.

Poruka koju je naš Portal Gpmaljevac.com danas dobio glasi:

“Dobar dan
Ako možete da objavite jer nam je bitno a i hitno…Prošle sedmice u Bihaću na cesti kod velikog Binga, tačnije u blizini Fisa, moja kćerka od 26 godina i ja smo išle prema kući kada je njoj pozlilo! Nisam znala sta ću pa sam i ja u tom trenutku izgubila se ja ne znam šta je dalje bilo i kako je bilo.

Kad sam došla sebi moja kćerka je bila dobro, kod nas je bila djevojka plave kose sjećam se da je auto koje vozi bijele boje.

Rekla je gospodjo pali ste na cestu, ja sam vam pomogla i vasa kćerka je najvjerovatnije imala epilepticni napad, pružila sam vam prvu pomoć, sad ste dobro, ali bilo bi dobro da odete do hitne kasnije, nisam vas mogla podići u auto pokušala sam al nisam uspjela, a na broj od hitne se niko nije javio.
Moja kći inače ima odredjene poteškoće i ima epilepsiju.
Dajte neki broj da nazovem nekoga da dodje po vas, pa dalje vidite kaže ona
Rekla sam joj sine imam ja čojka al on ne radi nigdje ko ni ja nemamo mi para da idemo na preglede.
Nazvala je mog muža koji je sa komšijom došao po mene.
Ne mogu riječima opisati koliko mi je pomogla blagosiljam je po čitave dane i noći, rekla mi je da je iz Velike Kladuše.

Kćerka kaze da je imala lančić na vratu sa imenom Mirela.
Molim vas ako iko poznaje Mirelu sa bijelim autom, plava bujna kosa da mi napiše da je nadjem da joj se zahvalim, želim joj vratiti ono što mi je dala.

Nisam doživjela od najmiliji da mi stave u ruku 100 KM i zatvori šaku i kaže majka, evo ovo, halal bilo, samo nek ste žive i zdrave, čuvajte jedna drugu
Nemogu zaboraviti njene riječi
To je ništa, ja znam više kako je nemati, sad kad imam nešto želim pomoći onima koji nemaju, samo budite dobro.

MARKETING
Naši su došli i odvezli kući a ona je otišla svojim putem…
Moja kćerka je od onaj dan traži
Zove je stalno Mirela, Mirela, mama kad će doći, želim je pronaći.

Druga auta su prolazila i zaobilazila kao da smo zadnje smeće na cesti zato bi je volila naći.”

Radi se o Mireli.S koja je ubrzo pronađena

Zahvaljujući svima Vama našli smo Mirelu i kontakt je uspostavljen, a bilo je suza i poruka u kojima su neki željeli od sebe pomoć ovoj majci, a upravo smo dobili poruku i njen odgovor koji glasi:

Fala vam puno
Ja sam stupila u kontakt sa Mirelom, jes to ona. Kaže da je prvo mislila da je interpol traži. Ja ne znam kako da vam se odužim. Da vas Allah nagradi
Da me nisu uputli na ovu stranicu, ne bi je lako našla. Od srca fala”

Mirela.S
Oglasila se i Mirela.S:

“Mirela je pronađena. 😀
Uradila sam ono što bi svako drugi na mome mjestu, tako da, stvarno, nije to ništa veliko, ali gospođi puno znači. Hvala i ovoj stranici koja nas je povezala. Ja sam sretna kad pomažem drugima i kad činim dobra djela, jer ima Neko pred kim ćemo svi račun polagati, valja se Boga bojati. Danas jesmo, sutra nismo, sad je to bila gospođa Senada, sutra možda budem i ja u toj situaciji, ili neko drugi. Hvala svima na lijepim komentarima, također, svakom od vas ponaosob, želim sve najbolje i da svi mi radimo više na sebi, na činjenju dobra, jer dosta je zla oko nas, ma i previše. ❤️
Posebno sam sretna što su njih dvije dobro, hvala Allahu.”

Vaš i naš GP 🫶aljevac

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here