Dva braće, jedan u dobi od 38 godina, a drugi od 32 godine, preminula su u razmaku od samo šest sati, što je bio šokantan udarac za njihovu porodicu. Prvi je izgubio bitku za život nakon prometne nesreće, a nakon što je mlađi doznao za smrt svog brata, doživio je srčani udar od kojeg je također preminuo.

Njihov otac, koji je već izgubio suprugu prije 28 godina, izrazio je svoj šok i bol u ovim teškim trenucima. “Moja djeca su bila moje svjetlo, moj oslonac. Sada sam ostao sam. Ne mogu vjerovati da su otišli. Nisu imali nikakvih zdravstvenih problema, bili su mladi i puni života”, izjavio je u potresu.

Za grčke medije govorio je i stric braće, Vasili, ističući duboku povezanost između njih. “Braća su bila jako bliska. Njihova ljubav i podrška jedan drugome bili su neizmjerni. Bili su duševni i brižni ljudi. Uvijek su bili jedno uz drugo u svim situacijama”, rekao je Vasili, opisujući njihovu snažnu vezu. Pogibao starijeg brata u prometnoj nesreći i neočekivani gubitak mlađeg brata izazvali su veliku tugu i bol u njihovoj porodici, ostavljajući ih izbezumljene od ovog neočekivanog gubitka prenosi bhdijapora.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here