Sermed Maktouf, prepoznatljiv bh. YouTuber i TikToker, poznat je širom regije po svom humoru i zabavnom sadržaju, no manje je poznato da njegov životni put nije bio lak. Iza njegovog osmeha i duhovitih videa krije se izazovan životni period koji ga je oblikovao kao osobu. Sa samo 19 godina, suočio se s teškim gubitkom – smrću svoje majke, što ga je primoralo da preuzme porodični ugostiteljski posao. Od tada je morao balansirati između poslovnih odgovornosti i životnih izazova, što mu je pružilo jedinstvenu životnu perspektivu koju danas koristi u svom kreativnom radu.

Godine 2020. odlučio je snimati i dijeliti humoristički sadržaj na društvenim mrežama, čime je osvojio publiku i postao prava internet senzacija. Njegovi videozapisi dosegli su impresivne brojke, pa je tako samo prošle godine zabilježio pola milijarde pregleda, što svedoči o njegovom talentu da publiku nasmeje i zabavi. Iza ovog uspeha stoji njegov naporan rad i posvećenost, uz kreativni pristup koji ga izdvaja u svetu online zabave.

Sermed je također poznat po svom integritetu i etičkim principima. Gostujući u jednoj emisiji, otkrio je kako je odbio veoma privlačnu ponudu od 300.000 eura koju mu je ponudila jedna svetska kladionica. Kako je sam istakao, ta odluka je bila vođena njegovim uverenjem da ostane dosledan sebi, bez obzira na unosne prilike. Ovime je pokazao da, osim talenta za humor, poseduje i čvrst karakter, a njegovu odluku podržali su mnogi koji cene njegove vrednosti i autentičnost prenosi senzor.ba

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here