Narod se danas okupio u Bužimu kako bi se posljednji put oprostio od 22-godišnjeg Selmira Šahinovića, čija je smrt izazvala duboku tugu i bol u Krajini. Dženaza je održana na mezarju Mrazovac, a prisutni su iskazali svoje suosjećanje i podršku porodici i prijateljima mladog Selmira.

Rijeka ljudi, koja se slijevala u Bužim, jasno je pokazala koliko je Selmir bio voljen i poštovan u Bužimu i Krajini. Njegova prerana smrt ostavila je prazninu koju će teško ispuniti. Lica prisutnih su bila obavijena tugom, a suze su bile tihi izraz duboke žalosti i gubitka.

Selmir Šahinović bio je mladić čija je svjetlost prerano ugasila. Njegova smrt podsjeća nas na krhkost života i važnost svakog trenutka koji imamo zajedno. Neka njegova uspomena bude trajna inspiracija svima da cijene život i ljude oko sebe.

Porodici, prijateljima i svim onima koji su osjećali Selmirovu prisutnost i ljubav, ovog dana teško pada rastanak. Neka ih njegova duša pronađe mir, a uspomene na njega budu vječna inspiracija za ljubav, zajedništvo i suosjećanje među ljudima.

Podsjećamo, 22-godišnji Selmir Šahinović iz Bužima izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer oko 13,00 sati dogodila na magistralnom putu Bihać-Cazin, na Ostrožačkoj strani.

On je, upravljajući motociklom slovenačkih registarskih oznaka, sletio s ceste te tom prilikom zadobio teške i po život opasne povrede.

Odmah nakon prijave na lice mjesta izašla je ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja koja je povrijeđenom S. Š. ukazala prvu pomoć, nakon čega je upućen na dalje zbrinjavanje u Kantonalnoj bolnici Bihać.

Nažalost, povrijeđeni je na putu ka bolnici preminuo.

haberhana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here