Mladoženja iz Indonezije otkrio je da je njegova mlada zapravo muškarac 12 dana poslije njihovog vjenčanja.

Ovaj 26-godišnji muškarac koji se vodi pod inicijalima AK upoznao je svoju suprugu Adindu Kanzu, takođe 26, na Instagramu 2023. godine i izlazili su godinu dana poslije upoznavanja na društvenim mrežama.

Tokom njihovih ličnih sastanaka, Adinda je nosila tradicionalni muslimanski nikab koji joj je pokrivao cijelo lice – što je AK navodno shvatio kao znak njene odanosti islamu.

Poslije odluke da se vjenčaju napravili su malu ceremoniju u AK-ovom domu nakon što mu je Adinda rekla da njeni roditelji nisu živi.

Ali AK je postao sumnjičav prema svojoj novoj supruzi ubrzo poslije vjenčanja 12. aprila, jer je izbjegavala intimne odnose govoreći mu da ima menstruaciju ili da se ne osjeća dobro, navodi “South China Morning Post”.

AK je rekao da je Adinda odbila da razgovara sa svojom porodicom i da je nastavila da nosi nikab kod kuće, tako da je pronašao njenu bivšu adresu 12 dana poslije njihovog vjenčanja – i bio je iznenađen što je tamo zatekao njene roditelje žive i zdrave.

Adindini roditelji su otkrili da je AK-jeva supruga zapravo muškarac, identifikovan kao ESH, koji je počeo da se oblači 2020. godine u žensku garderobu.

Rekli su i da nisu znali da je njihov sin u vezi, a kamoli oženjen.

Policija je saopštila da se Adinda ponašala kao žena i da je imala ženski glas, dodajući: „Ako pogledate njihove fotografije sa vjenčanja, Adinda izgleda baš kao prava žena.

– Ima i nježan glas i ton, tako da uopšte nije bilo sumnje da je žena – navodi se.

Policija je sada uhapsila ESH-a koji je rekao da je cilj bio da otme imovinu AK, prema izvještajima lokalnih medija.

On se suočava sa optužbama za prevaru zbog kojih bi mogao da ostane iza rešetaka do četiri godine, prenosi Žena Blic.

Policija je sugerisala da je ESH uživala pretvarajući se da je žena dok je izlazila sa muškarcima. Takođe je otkriveno da je navodni prevarant ranije izlazio sa ženama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here