Godinama se suočavala s ružnim komentarima, a zatim joj se život promijenio doslovno preko noći…

Do nedavno, svijet nije znao za 17-godišnju Nataliju Castellar, no stvari su se počele drastično mijenjati. Ova djevojka iz Puerto Rica već godinama se borila s uvredama vršnjaka zbog svog izgleda. Iako ima predivne crte lica, njene izrazito guste obrve često su bile meta ismijavanja.

Bez obzira na ljepotu, Natalia je prolazila kroz teškoće zbog zlobnih komentara. Međutim, kako se kaže, sve dođe na svoje mjesto prije ili kasnije, pa je i Natalia doživjela trenutak kada se sve promijenilo.

Nedavno, Natalia je potpisala ugovor s poznatom modnom agencijom NEXT Models, što joj je otvorilo vrata suradnje s najvažnijim imenima u modnoj industriji. Ta promjena u njenom životu bila je poput preokreta preko noći.

Ova tinejdžerica je bila žrtva ružnih komentara u školi, a online maltretiranje je samo pogoršalo situaciju. Natalia je priznala da je toliko mrzila svoje obrve da ih je često htjela ukloniti. “Bila sam žrtva ružnih komentara u školi, a sve se nastavilo s online maltretiranjem. Toliko su me znali maltretirati da sam ih često htjela ukloniti. Toliko sam ih mrzila, no sad ih obožavam. One su ono što me ističe od ostalih modela. One su moj zaštitni znak i žao mi je što ih nisam tako prihvatila i ranije”, rekla je u intervjuu za W časopis.

S pojavom Care Delevingne, guste obrve su ponovno postale moderne. Djevojke su prestale čupati obrve pincetom i počele su ih pažljivo iscrtavati i nadopunjavati olovkom. “Lovci na modele” sada tragaju za djevojkama s prirodnim, gustim obrvama, a upravo tu se Natalia našla u središtu pažnje.

Ako je suditi prema njezinom Instagram profilu, gdje je prati gotovo 70 tisuća ljudi, svijet već sada obožava ovu prelijepu djevojku. Njene obrve, koje su nekada bile izvor nesigurnosti, sada su postale njen zaštitni znak i donijele joj uspjeh u modnom svijetu.

Natalijin put od nesigurnosti do samopouzdanja inspirativan je primjer kako se nepravedna kritika može pretvoriti u snagu. Njena priča pokazuje da se upornost i vjera u sebe isplate, te da ono što nas čini drugačijima može postati naš najjači adut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here