Fudbalski klub Javor iz Ivanjice u emotivnom i dirljivom tonu oprostio se od svog dugogodišnjeg igrača, Nikole Vujovića, koji je preminuo u 33. godini života. Vujović je izgubio borbu s teškom bolešću, kancerom, a vijest o njegovoj smrti potresla je cijelu fudbalsku zajednicu. Klub je izrazio najdublje saučešće njegovoj porodici, navodeći kako su svi u Ivanjici duboko pogođeni njegovim preranom odlaskom.

Nikola Vujović je bio jedan od najistaknutijih igrača Javora, a njegova fudbalska karijera započela je upravo u mlađim selekcijama ovog kluba. Vremenom je postao nezamjenjivi član prve ekipe, a svoj talent pokazao je ne samo u Javoru, već i u dresovima beogradske Lokomotive, Železnika, OFK Mladenovca i Žarkova. Ipak, njegovi najbolji trenuci vezani su za Javor, posebno kada je bio dio tima koji je ostvario istorijski uspjeh u finalu Kupa Srbije 2015/16, gdje su se hrabro borili protiv Partizana. Klub ga pamti kao jednog od igrača koji su pokazali nevjerovatnu hrabrost i srčanost na terenu, ostavljajući neizbrisiv trag u historiji kluba.

Nažalost, od augusta prošle godine, Vujović se suočio s teškom borbom izvan terena. U Solunu, gdje je bio na liječenju, izgubio je bitku s opakom bolešću. Fudbalski klub Javor, njegovi saigrači, navijači i svi koji su ga poznavali, sa tugom su se oprostili od svog omiljenog igrača, prisjećajući se njegove hrabrosti, pozitivnog duha i prepoznatljivog osmijeha. Klub je u svojoj oproštajnoj poruci istakao kako će Nikola uvijek biti upamćen po svom neustrašivom karakteru i ljubavi prema fudbalu.

“Ovo je veliki gubitak za sve nas,” naveli su iz kluba, dodajući da će njegov doprinos Javoru i fudbalu uopšte zauvijek ostati u srcima svih koji su imali priliku da ga upoznaju. Nikolini saigrači i svi koji su ga poznavali, nose u srcu uspomenu na njegovu borbenost, hrabrost i nepresušnu volju za životom. “Počivaj u miru, Nidžo,” zaključili su u svom oproštajnom obraćanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here