Na Redditu je podijeljena priča o ženi koja je saznala da je suprug vara nakon deset godina zajedničkog života. Ona i suprug nisu bili zakonski vjenčani, ali su jedno drugo nazivali mužem i ženom otkako ju je zaprosio 2018. godine, prije nego što su zajedno kupili kuću. Zajedno imaju troje djece, a najmlađe dijete ima samo deset mjeseci. Njihova veza je, kako kaže, bila daleko od savršene, ali je uvijek vjerovala da će zajedno ostariti.

Žena je ispričala da suprug radi vrlo zahtjevan posao, sličan onome koji je radio njen otac, zbog čega je navikla da je često odsutan. Sama je ostala kod kuće kako bi brinula o djeci i školovala ih, budući da je nakon rođenja drugog djeteta gotovo umrla zbog komplikacija. Nakon toga, suprug ju je zamolio da ostane kod kuće jer bi to bilo jeftinije nego da djecu upišu u vrtić.

Međutim, primijetila je promjene u njegovom ponašanju koje su izazvale sumnju. Suprug je oduvijek kritizirao varanje, posebno zbog trauma koje je doživio od oca, koji je bio poznat kao ženskaroš. No, nešto ju je nagnalo da istraži dalje. Napravila je profil na društvenim mrežama kako bi provjerila vara li je, ali nije uspjela otkriti ništa. Odlučila je napraviti omiljenu večeru suprugu, uključujući i pitu, nadajući se da će zaspati ranije, što se i dogodilo.

Dok je on spavao, pretražila je njegov telefon i pronašla dokaze o njegovoj nevjeri. Otkrila je da je slao poruke na tri različita broja, koristeći lažno ime. Također je otkrila slike drugih žena, golišave fotografije, pa čak i seksualni video njega s drugom ženom. U porukama je suprug tvrdio da je samohrani otac i da majka ne želi imati ništa s djecom.

Žena je snimila sve dokaze koristeći svoj telefon i poslala ih na svoju e-poštu, ali još uvijek nije sigurna što će poduzeti s tim dokazima. Njena priča, prenesena na Krstarici, pokazuje dubinu izdaje i emotivne boli koju je doživjela, ali i njenu odlučnost da sazna istinu, unatoč težini situacije u kojoj se našla.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here