Svaki dan se budimo s brojnim obavezama koje nas očekuju. Probudila si se i odmah se upustila u pripremu doručka, čišćenje kuće, kuvanje ručka, pranje i peglanje odjeće. Svaki kutak tvog doma treba biti besprijekorno uredan, da sve bude na svom mjestu.

Međutim, postavlja se pitanje: jesi li se ikada zaustavila i odvojila trenutak samo za sebe? Jesi li sjela da uživaš u šolji kafe u miru, posvetila se svojoj ljepoti, ili samo osjetila dodir svojih ruku i nogu? U svakodnevnoj jurnjavi često zaboravljamo na sebe, a sve ostalo, kao što su doručak, ručak i večera, prolazi i dolazi bez prestanka.

Zamislite kako se osjećate kada svaki od tih trenutaka ne posvetite sebi. Ako ne voliš sebe, teško da će i drugi vidjeti tvoju vrijednost. Samopouzdanje i ljubav prema sebi privlače ljude prema tebi, a to je ključni faktor za zdrave odnose.

Jednog dana, djeca će odrasti i krenuti svojim putem, a ti ćeš ostati sama sa sobom. Važno je znati da, ako umreš prije svog partnera, on će vrlo lako pronaći nekoga novog. Zato je bitno da se naučiš voljeti, cijeniti svoje postojanje i posvetiti se svojim potrebama.

Voli sebe zbog sebe, ali ne zaboravi na svoje dužnosti kao majka i žena. U tom balansu leži tajna sreće. Ne zaboravi da si i ti važna, da imaš pravo na odmor i opuštanje. Pronađi vrijeme za sebe, jer će ti to omogućiti da budeš bolja verzija sebe za sve one koje voliš. Njeguj svoju dušu i tijelo, jer je to temelj tvoje sreće i ispunjenosti. 🌸

ღ Osaburi dušo moja ღ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here